Studenții USMF „Nicolae Testemițanu” vor marca Ziua Mondială a Sănătății printr-un flashmob

Publicat: 04.04.2019
10:30
Spitalul Clinic Municipal nr. 1, în preajma Blocului adminstrativ (str. Melestiu, 20)
Intrare liberă

În data de 5 aprilie 2019, Catedra de medicină de familie a USMF „Nicolae Testemițanu” a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează un flashmob cu genericul Sănătatea - o prioritate a ființei umane, în contextul Zilei Mondiale a Sănătății, marcată, anual, în data 7 aprilie.

Acțiunea  se va desfășura cu începere de la ora 10:30, în curtea Spitalului Clinic Municipal nr. 1, în preajma Blocului adminstrativ (or. Chișinău, str. Melestiu, 20).

În cadrul flashmobului, studenţii din anul I de la specialitatea Asistența medicală generală vor prezenta un complex de exerciții fizice și vor distribui fructe pacienților internaţi în secțiile terapeutice ale Spitalului.

 

Adăugaţi la calendar 2019-04-05 07:30:00 2019-04-05 07:30:00 Studenții USMF „Nicolae Testemițanu” vor marca Ziua Mondială a Sănătății printr-un flashmob Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
flashmob
Catedra de medicină de familie
Ziua Mondiala a Sanatatii

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii