Tratamentul antiretroviral în infecția HIV/SIDA: simpozion științific

Publicat: 02.07.2019
12:00-14:00
„Aula Petru Galețchi”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165
Necesită rezervare
Intrare liberă

Catedra de boli infecțioase, tropicale și parazitologie medicală a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează un simpozion științific cu genericul „Tratamentul antiretroviral în infecția HIV/SIDA”. 

Evenimentul va avea loc în data de 5 iulie 2019, între orele 12:00-14:00, în Aula „Petru Galețchi” din Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165).  

Simpozionul este adresat studenților, medicilor-rezidenți și medicilor practicieni și va aborda aspecte ale tratamentului antiretroviral în infecția HIV/SIDA. 

Invitatul special al evenimentului este profesorul Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din București, România, șeful Catedrei de boli infecțioase a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, România, doctor honoris causa al USMF „Nicolae Testemițanu”.

Adăugaţi la calendar 2019-07-05 09:00:00 2019-07-05 09:00:00 Tratamentul antiretroviral în infecția HIV/SIDA: simpozion științific Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
simpozion
Catedra de boli infecțioase, tropicale și parazitologie medicală
tratament antiretroviral
infecția HIV/SIDA
medici practicieni
medici-rezidenţi
studenţi
cadre didactice

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii