„Tumorile la copii - problemă stringentă clinica și de sănătate publică: soluții pentru prezent și viitor”

Publicat: 17.05.2023
16 - 
9:00
Academia de Științe a Moldovei, Sala azurie (bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 1
intrare liberă

Catedra de chirurgie oro-maxilo-facială pediatrică și pedodonție „Ion Lupan” și Catedra de chirurgie, ortopedie și anesteziologie „Natalia Gheorghiu” din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează conferința națională științifico-practică cu participare internațională Tumorile la copii - problemă stringentă clinica și de sănătate publică: soluții pentru prezent și viitor.

Evenimentul va avea loc în zilele de 16 și 17 iunie, cu începere de la orele 9:00, în incinta Academiei de Științe a Moldovei, Sala azurie (bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 1).

Invitați speciali sunt specialiști cu renume în chirurgia neurologică din SUA, Ucraina, Turcia și România.

Conferința este organizată în cadrul proiectului de cercetare „Chirurgia modernă personalizată în diagnosticul și tratamentul complex al tumorilor la copii”, în cadrul Programului de Stat 2020–2023.

Mai multe detalii vedeți în Program.

Adăugaţi la calendar 2023-06-16 06:00:00 2023-06-16 06:00:00 „Tumorile la copii - problemă stringentă clinica și de sănătate publică: soluții pentru prezent și viitor” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
conferinţă
tumori
tumori la copii
sănătate
Catedra de chirurgie oro-maxilo-facială pediatrică și pedodonție „Ion Lupan”
Catedra de chirurgie, ortopedie și anesteziologie „Natalia Gheorghiu”

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii