Viorel Scripcariu, rectorul UMF „Grigore T. Popa” din Iași, în vizită la USMF „Nicolae Testemițanu”

Publicat: 12.09.2019
09:30
USMF „Nicolae Testemițanu”, Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare şi Sfânt, 165)
Intrare liberă

În data de 18 septembrie curent, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova va fi vizitată de rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, România, Viorel Scripcariu, doctor habilitat în științe medicale, profesor universitar.

În cadrul acestei vizite, în baza deciziei Senatului, profesorului Viorel Scripcariu îi va fi conferit titlul onorific Doctor Honoris Causa „pentru contribuție substanțială în domeniul sănătății, precum și pentru aportul în perfecționarea cadrelor medicale în aria chirurgiei oncologice”.

Ceremonia va avea loc în Sala de ședințe 204, cu începere de la ora 9:30. La solemnitatea oficială vor participa reprezentanții administrației Universității, membrii Senatului, cadre științifico-didactice, studenți, medici-rezidenți și alți invitați.

Adăugaţi la calendar 2019-09-18 06:30:00 2019-09-18 06:30:00 Viorel Scripcariu, rectorul UMF „Grigore T. Popa” din Iași, în vizită la USMF „Nicolae Testemițanu” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
doctor honoris causa
titlu onorific
Viorel Scripcariu
specialist în medicină

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii