Zilele Europene ale insuficienței cardiace

Publicat: 18.04.2019
14:00
Banquet Hall Forum, str. Mitropolitul Varlaam, 63/2
Intrare liberă

În data de 19 aprilie curent, la Chişinău, va avea loc o conferință cu genericul „Zilele Europene ale insuficienței cardiace”, organizată de Societatea Cardiologilor din Republica Moldova, Institutul de Cardiologie din Chişinău, în parteneriat cu Disciplina de cardiologie din cadrul Departamentului Medicină Internă al Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

Evenimentul se va desfăşura cu începere de la ora 14:00, la Banquet Hall Forum (str. Mitropolitul Varlaam, 63/2).

Programul conferinței include două simpozioane la următoarele teme: Cardiomiopatia hipertrofică obstructivă: diagnostic perioperativ și abordare chirurgicală, în format live streaming, și Reabilitarea pacienților cu insuficiență cardiacă.

În cadrul simpozionului, personalităţi notorii în cardiologie din România şi din Italia vor ţine prelegeri la distanţă. Doritorii vor putea participa la conferinţă, conectându-se, în regim on-line, de pe calculatorul personal şi adresând întrebări la numerele de telefon afişate în program.

Cel de-al doilea simpozion se va desfăşura în mod tradiţional, iar invitată specială va fi Cristina Vlad, conferenţiar universitar la Universitatea de Medicină „Iuliu Hațieganu” din oraşul Cluj-Napoca, România, care va veni cu un raport. La conferinţă vor participa circa 200 de cardiologi şi medici de familie din ţară. Forumul se va desfăşura în limba română.

Pentru mai multe detalii, vedeţi Programul.

usmf
Disciplina Cardiologie
insuficiență cardiacă
Zilele Europene
simpozion
insuficiență
diagnostic perioperativ
abordare chirurgicală

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii