Conferinţa Internaţională „Accidente Vasculare Cerebrale la Copii”, ediţia a II-a

Publicat: 26.06.2018
9:00
Institutul Mamei și Copilului, Aula „Victor Ghețeul”, (str. Burebista, 93)
Intrare liberă

În data de 4 mai 2018, la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” se va desfășura cea de-a II-a ediție a Conferinței Internaționale Bienale Chișinău-Sibiu cu genericul Accidente Vasculare Cerebrale la Copii, organizată de Departamentul Pediatrie al USMF „Nicolae Testemițanu”, Societatea de Pediatrie din Moldova și Facultatea de Medicină de la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, România.

La conferință, profesorul Mihai-Leonida Neamțu și colegii de la Facultatea de Medicină a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, România, împreună cu specialiștii autohtoni vor prezenta realizările științifice și practice contemporane în managementul copilului cu accidente vasculare cerebrale (AVC). De asemenea, vor fi abordate aspecte de diagnostic și conduită la copii cu AVC.

Evenimentul va avea loc la Institutul Mamei și Copilului (str. Burebista, 93), Aula „Victor Ghețeul”, cu începere de la ora 9:00.

usmf
accidente vasculare cerebrale la copii
Departamentul Pediatrie

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii