sesiune suplimentară a admiterii USMF

9-12 august – sesiunea suplimentară de admitere la USMF „Nicolae Testemițanu”

Publicat: 08.08.2022

sesiune suplimentarăÎn perioada 9-12 august 2022, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” va desfășura sesiunea suplimentară de admitere pentru anul universitar 2022-2023 pentru locurile neacoperite la studii, cu achitarea taxei în bază de contract. Astfel, în prezent, sunt disponibile 24 de locuri la programul Farmacie, 13 locuri la Fiziokinetoterapie și reabilitare, 6 locuri la Asistență medicală generală, 7 locuri la Optometrie, 15 locuri la Tehnologie radiologică și la programul Sănătate Publică – 13 locuri. 

De asemenea, Comisia de admitere anunță primirea actelor pentru participare în concurs în sesiunea suplimentară la studii superioare de master (ciclul II), Tehnologii moleculare în sănătate: cu finanțare de la bugetul de stat – 1 loc; pe bază de contract – 2 locuri.

Candidații vor prezenta actele în original la Comisia de admitere – Blocul didactic central al USMF „Nicolae Testemițanu” (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 165). Programul de lucru: 09:00-17:00, pauză 13:00-14:00. 

Dosarul depus trebuie să conțină toate actele necesare: https://admitere.usmf.md/ro/admitere/studii-universitare/candidati-autohtoni/studii-superioare-integrate-ciclul-i-si-ciclul-ii/acte-necesare

Rezultatele sesiunii suplimentare ale admiterii 2022.

sesiune suplimentară
usmf
universitate
admitere 2022
sesiune suplimentară de admitere
programe de studii
farmacie
Fiziokinetoterapie și reabilitare
optometrie
tehnologie radiologică
sănătate publică
master
Tehnologii moleculare in sănătate

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii