promotor usmf

Campania „Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu”

Publicat: 09.04.2021

 

promotor usmfDepartamentul Comunicare și Relații Publice în parteneriat cu facultățile Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină lansează campania Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu”, ediția 2021. Prin această acțiune, ce se va desfășura în perioada 10 aprilie-1 august, încurajăm studenții, medicii-rezidenți și cadrele didactice să realizeze materiale video sau să scrie mesaje pentru promovarea specialităților: Medicină, Stomatologie, Farmacie, Sănătate publică, Asistență medicală generală, Optometrie și Tehnologie radiologică. 

Mesajul poate să descrie specificul, avantajele, farmecul programului de studii, iar pentru orientare îți propunem câteva repere: 

- de ce ai optat pentru USMF „Nicolae Testemițanu”?

- de ce ai ales programul Medicină/Stomatologie/Farmacie/Sănătate publică/Asistență medicală generală/Optometrie/Tehnologie radiologică?

- ce semnifică pentru tine această specialitate?

-  care sunt atuurile (farmecul) vieții de medicinist la USMF „Nicolae Testemițanu”?

- expune o istorioară memorabilă/o întâmplare hazlie legată de studii sau de activitatea extracurriculară;

- scrie despre oportunitățile studenților de la Medicină;

- povestește despre un asistent medical/medic/profesor/mentor, care-ți servește drept model în viață sau în alegerea specialității; 

- încurajează tinerii să-și continue studiile la USMF „Nicolae Testemițanu”;

- relatează alte idei și opinii personale ce vor aduce plusvaloare Universității sau programului de studii.

Mesajele video trebuie să se încadreze în maximum două minute, iar textele scrise să conțină până la 2000 de caractere, fiind însoțite de cel puțin o fotografie reprezentativă. 

Materialele vor fi expediate pe adresa relatiipublice@usmf.md, în perioada 10 aprilie-1 august curent, cu indicarea  prenumelui și a numelui, a anului și a programului de studii, a numărului de telefon. Ulterior acestea vor fi postate pe pagina de Facebook a Universității, iar secvențele video – și pe canalul instituțional de YouTube și pagina de Instagram.

De asemenea, încurajăm medicii-rezidenți, studenții-doctoranzi și medicii practicieni, farmaciștii – absolvenți ai USMF „Nicolae Testemițanu” să se alăture campaniei. Salutăm orice inițiativă! Țara noastră are nevoie de cadre tinere de specialiști pentru a menține sănătatea oamenilor!

Succes! Așteptăm să vă admirăm creațiile ce vor motiva și vor inspira alți tineri să-și realizeze visul sau să vă urmeze exemplul!

promotor usmf
usmf
campanie de promovare
Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu”
tineri specialiști
sănătatea oamenilor

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii