Numărul de locuri pentru domeniul Sănătate publică poate fi reexaminat

Publicat: 11.09.2020

admitere rezidentiatComisia de admitere la studii de rezidențiat a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova s-a întrunit în prima ședință de lucru, în data de 10 septembrie, în contextul inițierii procesului de admitere în rezidențiat pentru anul universitar 2020-2021, la care a participat și reprezentantul Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale (MSMPS).

Comisia a discutat inclusiv despre numărul de locuri alocate pentru specialitățile din domeniul Sănătate publică - 15 locuri.  

MSMPS în coordonare cu Comisia de admitere la studii de rezidențiat va reexamina numărul de locuri pentru domeniul Sănătate publică în funcție de situația de concurs și de numărul de solicitări ale candidaților la specialitățile epidemiologie, igienă și microbiologie, ținând cont de situația epidemiologică din țară. La necesitate, unele locuri care nu vor fi ocupate în rezultatul concursului vor putea fi redirecționate către specialitățile din domeniul Sănătate publică.

Menționăm că înscrierea la concursul de admitere la studii postuniversitare de rezidențiat, pentru anul universitar 2020-2021, se va desfășura în perioada 14-18 septembrie curent.

Informațiile cu privire la modalitatea de desfășurare a concursului de admitere în rezidențiat pot fi accesate la adresa: https://admitere.usmf.md/ro/admitere/studii-postuniversitare/rezidentiat

admitere rezidentiat
USMF
MSMPS
admitere rezidențiat
sănătate publică
comisia de admitere în rezidențiat
studii postuniversitare
absolvenți
medici-rezidenţi

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii