Sesiunea suplimentară de admitere 2019 la USMF „Nicolae Testemițanu”

Rezultatele sesiunii suplimentare de admitere 2019 la USMF „Nicolae Testemițanu”

Publicat: 05.08.2019

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova a anunțat, astăzi, rezultatele sesiunii suplimentare de admitere la studii superioare de licență și integrate pentru anul universitar 2019-2020, ce s-a desfăşurat în perioada 29 iulie-2 august curent. Astfel,  la specialitățile Farmacie și Asistență medicală generală, în bază de contract, au promovat concursul 31 şi, respectiv, 4 tineri, în acest mod toate locurile vacante fiind completate. 

Potrivit Comisiei de admitere, după procesarea tuturor datelor, la locurile cu finanțare bugetară, precum şi la cele în bază de contract, în total au fost admise la studii 759 de persoane, dintre care 477  – la specialitatea Medicină, 110 – la Stomatologie,  123 – la Farmacie, 13 – la Medicină preventivă, 20 – la Optometrie şi 16  – la Asistența medicală generală.

Candidaţii admişi la studii în bază de contract vor fi înmatriculaţi doar după semnarea contractelor şi achitarea taxei de studii,  până la data de 9 august 2019, la Centrul tehnic al Comisiei de admitere (bir. 113). Taxele de studii vor fi achitate integral (100%).

Totodată, invităm studenţii, admişi în anul I de studii, să participe la Ceremonia de bun venit la USMF „Nicolae Testemiţanu”,  ce va avea loc în data de 31 august 2019, ora 10:30, în incinta Palatului Naţional „Nicolae Sulac” (str. Puşkin, 21).

Mai multe informații, inclusiv ordinele de înmatriculare, puteți vedea accesând linkul: https://admitere.usmf.md/ro/admission/studenti-autohtoni/studii-superioare-integrate-ciclul-i-si-ciclul-ii/rezultatele-admiterii

 

Sesiunea suplimentară de admitere 2019 la USMF „Nicolae Testemițanu”
usmf
admitere
rezultate finale
farmacie
medicina
Stomatologie
optometrie
Asistența medicală generală
medicină preventivă
studii superioare de licenţă
studii superioare integrate
sesiune suplimentară de admitere

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii