Apel deschis pentru bursele FOSFOM, anul academic 2021-2022

Publicat: 15.12.2020
15 - 
Universitatea Liberă din Bruxelles
Intrare liberă

Universitatea Liberă din Bruxelles (ULB), Belgia, anunţă lansarea apelului de prezentare a candidaţilor pentru bursele FOSFOM (Fonduri de Susţinere în Formare Medicală), pentru anul academic 2021-2022. Acest apel se adresează rezidenţilor care aspiră la stagii de perfecţionare, şi anume, să efectueze un an de formare la specialitate în cadrul unui spital din reţeaua Universităţii Libere din Bruxelles. 

Pentru a fi eligibili, solicitanţii de burse trebuie să corespundă următoarelor criterii: 

Pentru a afla mai multe detalii despre condiţiile solicitate şi pentru  a completa on-line formularul de înscriere la concurs, doritorii pot accesa site-ul ULB:  https://medecine.ulb.be/version-francaise/international/fosfom și http://medecine.ulb.ac.be/fosfom/submit_cv.aspx

Bursele vor fi oferite în exclusivitate studenţilor originari din ţările care nu sunt membre ale Uniunii Europene. Data limită de depunere a dosarelor este 23 ianuarie 2021.

Date de contact: Veronica Ichim, șef adjunct, Departamentul Relații Externe și Integrare Europeană, veronica.ichim@usmf.md, tel.: 022 205 102.

USMF
bursa studii
FOSFOM
stagii de perfecţionare
concurs
Universitatea Liberă din Bruxelles

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii