Conferința științifică„Managementul sănătății publice: realizări, provocări și perspective. In Memoriam prof. Eugen Popușoi”

Publicat: 24.08.2021
20 - 
9:00 - 16:30
Sala Senatului, Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare şi Sfânt, 165)
înregistrare prealabilă

Școala de Management în Sănătate Publică (ȘMSP) a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova va desfășura Conferința științifică „Managementul sănătății publice: realizări, provocări și perspective. In Memoriam prof. Eugen Popușoi”.

Evenimentul va avea loc în perioada 20-22 septembrie 2021, în Sala Senatului din incinta Blocului didactic central (bd. Ștefan cel Mare şi Sfânt, 165), între orele 9:00 – 16:30.

În cadrul conferinței vor fi prezentate rezultatele a 21 de cercetări științifice realizate de masteranzii ȘMSP, care vor putea fi urmărite on-line prin intermediul platformei Privesc.eu.

Evenimentul este consacrat împlinirii a 85 de ani de la nașterea profesorului Eugen Popușoi. Mai multe detalii despre viața și activitatea Domniei Sale găsiți aici: https://usmf.md/ro/noutati/85-de-ani-de-la-nasterea-profesorului-eugen-popusoi-personalitate-de-rezonanta-cu-o-ampla 

usmf
Școala de Management în Sănătate Publică
conferinţă
cercetări științifice
masteranzi

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii