Congres național în domeniul endocrinologiei

Publicat: 01.10.2019
04 - 
8:00
Radisson Blu Leogrand, sala Răut (str. Mitropolit Varlaam, 77)
Înregistrare în baza invitațiilor

Al doilea Congres Național al Societății de Endocrinologie, cu participare internațională, se va desfăşura în zilele de 4 și 5 octombrie 2019, la Chișinău. Forumul științific este organizat în parteneriat cu Catedra de endocrinologie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și va întruni invitați cu renume mondial din Belgia, Portugalia, Rusia, România, Ucraina și din țara noastră. 

Organizatorii congresului își propun să abordeze subiecte stringente din domeniul endocrinologiei, precum diabetul zaharat, considerat povara secolului al XXI-lea, riscul cardiovascular la persoanele cu diabet zaharat, dar şi să vină cu noi strategii în patologia endocrină, tiroidiană și paratiroidiană ş.a. 

Evenimentul va avea loc în incinta Hotelului Radisson Blu Leogrand, sala Răut (str. Mitropolit Varlaam, 77), cu începere de la ora 8:00 și va întruni circa 200 de participanți - medici endocrinologi, medici de familie, cardiologi, internişti.

 Mai multe detalii vedeți în Program.

 

Adăugaţi la calendar 2019-10-04 05:00:00 2019-10-04 05:00:00 Congres național în domeniul endocrinologiei Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii