Congresul Medicilor de Familie din Republica Moldova: ediția a V-a

Publicat: 02.02.2024
17 - 
09:00
Sala polivalentă din incinta Complexului Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25) și în Blocul didactic nr. 1 „Leonid Cobâleanschi” (str. Nicolae Testemițanu, 27)
înregistrare prealabilă

 

În zilele de 17 și 18 mai 2024 vor demara lucrările celui de-al V-lea Congres al  Medicilor de Familie din Republica Moldova cu participare internațională. Manifestarea științifică este organizată de Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în parteneriat cu Ministerul Sănătății și Asociația Medicilor de Familie din Republica Moldova.

Evenimentul se va desfășura în Sala polivalentă din incinta Complexului Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25) și în Blocul didactic nr. 1 „Leonid Cobâleanschi” (str. Nicolae Testemițanu, 27).

În cadrul forumului științific vor fi abordate tendințele moderne și experiența în domeniile medicină de familie și asistența medicală primară, pe plan național și internațional.

Congresul va întruni peste 350 de participanți din țară, reprezentanți ai Organizației Mondiale a Sănătății, Organizației Mondiale a Medicilor de Familie WONCA și Academiei Europene a Profesorilor în Practica Generală/Medicina de Familie (European Academy of Teachers în General Practice/Family Medicine) EURACT ș.a.

Comitetul științific invită autorii să expedieze articole și rezumate în limba română/engleză pe adresa ghenadie.curocichin@usmf.md, pentru evaluare şi includere în programul Congresului. Data limită: 15 martie 2024. 

 

Mai multe informații privind cerințele de prezentare a articolelor și rezumatelor găsiți în scrisoarea invitație.

Adăugaţi la calendar 2024-05-17 06:00:00 2024-05-17 06:00:00 Congresul Medicilor de Familie din Republica Moldova: ediția a V-a Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii