Participă la HealthTech Hackathon!

Publicat: 04.06.2021
25 - 
8:00-17:00
on-line
înregistrare prealabilă

hacatonStartup Moldova în colaborare cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează cel mai mare HealthTech Hackathon din Republica Moldova pentru entuziaștii medicinei și tehnologiei – viitori doctori, studenți, biologi, antreprenori, dar și cei interesați de inovații din Life Science.

Evenimentul se va desfășura în perioada 25-27 iunie curent, între orele 8:00-17:00, în regim on-line.  

Timp de 3 zile, participanții își vor expune propunerile, propriile idei de digitalizare a medicinei în Republica Moldova, demonstrând cunoștințe și implicare în domeniul HealthTech. În special vor fi evidențiate necesitățile antreprenoriatului tehnologic în perioada pandemică și efectul COVID-19 asupra persoanelor cu boli cardiovasculare.

Pentru a participa la hackathon, doritorii trebuie să completeze un formular, până pe 20 iunie curent.

HealthTech Hackathon este organizat în cadrul proiectului Tekwill, cu susținerea USAID și Suedia.

Pentru mai multe informații, expediați un e-mail la community@startupmoldova.digital sau accesează paginile pe Facebook, Telegram, Instagram.

Detalii despre semnarea Memorandumului între Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC vedeți pe: https://usmf.md/ro/noutati/parteneriat-intre-usmf-nicolae-testemitanu-si-tekwill

usmf
Startup Moldova
HealthTech Hackathon
Life Science
medicina digitalizată

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii