„Tendințe actuale și provocări în medicina preventivă”: сonferință internațională

Publicat: 17.03.2023
08 - 
9:00
Intrare liberă

Departamentele Medicină Preventivă din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și Universității de Medicină și Farmacie „Gr.T. Popa” Iași, România, în colaborare cu societățile Igieniștilor, Epidemiologilor și Microbiologilor din Republica Moldova și Agenția Națională pentru Sănătate Publică organizează conferința internațională Tendințe actuale și provocări în medicina preventivă. Evenimentul va avea loc în zilele de 8 și 9 iunie 2023, în format mixt.

În acest context, cadrele științifico-didactice, cercetătorii, medicii, studenții-doctoranzi, medicii rezidenți și studenții sunt invitați să participe la manifestarea științifică cu prezentări sau postere. 

În cadrul conferinței vor fi abordate subiectele: Promovarea sănătăţii şi educaţia pentru sănătate; factori de risc comportamentali; sănătate și securitate la locul de muncă; sănătatea mediului; epidemiologia mediului; sănătatea publică; medicină preventivă clinică; boli transmisibile și netransmisibile; urgențe/dezastre în sănătatea publică.

Abstractele vor fi expediate pe adresa de e-mail igiena@usmf.md pentru a fi publicate într-o ediție specială a revistei One Health & Risk Management (www.journal.ohrm.bba.md).

Termenul limită: 9 aprilie 2023

La conferință sunt așteptați peste 100 de participanți de la UMF „Gr.T. Popa” Iași, UMF „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, România, Universitatea de Stat „Ivane Javakhishvili” din Tbilisi, Georgia, Universitatea de Stat de Medicină din Yerevan, Armenia, Universitatea din Pavia, Italia, Universitatea din Miskolc, Ungaria.


Cerințele pentru abstract

Adăugaţi la calendar 2023-06-08 06:00:00 2023-06-08 06:00:00 „Tendințe actuale și provocări în medicina preventivă”: сonferință internațională Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
Departamentul Medicină Preventivă
conferință internațională

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii