promotor

Campania „Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu”, 2023

Publicat: 01.02.2023

promotorStudenții, masteranzii, doctoranzii, medicii rezidenți, cadrele didactice și absolvenții sunt îndemnați să devină ambasadori ai Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova și să participe la noua ediție a campaniei Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu”, lansată la 1 februarie 2023. 

Departamentul Comunicare și Relații Publice, în parteneriat cu facultățile Universității și Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină din Moldova, Vă invită să fiți protagonistul campaniei prin realizarea unui material video sau scrierea unui mesaj de promovare a specialităților/programelor de studii și a Almei Mater, în general. Astfel, suntem în așteptarea celor mai convingătoare și originale mesaje de recomandare a specialităților medicale și a universității noastre tinerilor – elevi și absolvenți de licee și colegii – să facă cea mai bună alegere pentru viitoarea lor carieră profesională.

Care este avantajul participării în această campanie? Tu poți fi portavocea ce va motiva și încuraja tinerii să opteze pentru un program de studii la universitatea noastră.

 

Îți propunem câteva sugestii: 

 

Cerințe: Durata mesajelor video va fi de 1-2 minute, iar textele scrise vor conține până la 2000 de caractere, fiind însoțite de cel puțin o fotografie reprezentativă. 

Expediază materialele pe e-mail-ul relatiipublice@usmf.md, în perioada februarie-august 2023. Indicați  prenumele și numele, anul și programul de studii/ statutul/ funcția/ locul de muncă, precum și numărul de telefon (pentru precizări). Ulterior, acestea vor fi postate pe paginile Universității de Facebook (https://www.facebook.com/usmf.md) și Instagram (https://www.instagram.com/usmf.md/), iar secvențele  video – inclusiv pe canalul instituțional pe YouTube (https://www.youtube.com/@usmfnicolaetestemitanu).

De asemenea, îndemnăm absolvenții Universității, în orice colț al țării și al lumii v-ați afla, să vă alăturați campaniei Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu”. Suntem curioși să cunoaștem povestea voastră ce poate motiva sau inspira alți tineri să vă urmeze exemplul. Salutăm orice inițiativă! 

Republica Moldova are nevoie de tineri specialiști în Medicină și Farmacie, care să supravegheze sănătatea oamenilor! Succese!

promotor
usmf
universitate
Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu”
campanie

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii