Concurs de admitere în secundariat clinic pentru anul de studii 2019-2020

Concurs de admitere în secundariat clinic pentru anul de studii 2019-2020

Publicat: 11.12.2019

Mâine, 12 decembrie, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie ,,Nicolae Testemiţanu” va da start concursului de admitere în secundariat clinic pentru anul de studii 2019-2020. 

La concurs pot candida cetăţenii Republicii Moldova, absolvenţi ai studiilor prin rezidențiat la USMF „Nicolae Testemiţanu” şi medici cu stagiu de muncă, posesori ai diplomelor de licenţă/medic specialist, cu nota medie în diplomă de cel puţin 8,5. 

Cetăţenii altor state şi apatrizii pot fi înscrişi la studii în secundariat clinic în baza contractelor individuale încheiate cu USMF ,,Nicolae  Testemiţanu”.

Concursul de admitere se organizează conform Planului de înmatriculare în secundariat clinic pentru anul 2019-2020, aprobat de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova, la următoarele specialități: 

- Cardiologie intervențională; 

- Electrocardiofiziologie;

- Neurologie intervențională;

- Epileptologie și neurofiziologie clinică; 

- Anesteziologie și terapie intensivă pediatrică; 

- Ortopedie și traumatologie pediatrică;

- Urologie pediatrică.

Pentru participare la concursul de admitere, candidaţii la studii vor achita o taxă și vor completa o fişă-tip de înscriere, la care vor anexa:

Candidații se vor înscrie la concurs personal în baza buletinului de identitate în original, în zilele de 12, 13 şi 16 decembrie 2019, între orele 13:00 şi 17:00, la Decanatul Facultății de Rezidențiat, Blocul didactic central (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165). 

Pentru informații suplimentare, apelați +373 22 205 332. 

Concurs de admitere în secundariat clinic pentru anul de studii 2019-2020
usmf
concurs
admitere
concurs de admitere
secundariat clinic
candidați
diplome
medici
plan de înmatriculare
specialităţi

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii