Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului

Felicitări cu ocazia Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului!

Publicat: 18.06.2022

Ziua Lucrătorului Medical și a FamacistuluiStimaţi medici și farmacişti, medici-rezidenți și asistenți medicali, dragi colegi și prieteni,

Cu prilejul Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului, zi în care onorăm oamenii în halate albe, în numele comunității Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova, Vă adresez cele mai sincere felicitări și urări de sănătate.

Sărbătoarea noastră profesională este un prilej deosebit de a Vă exprima înalta considerație și gratitudinea pentru responsabilitatea, profesionalismul, eforturile colosale, munca asiduă și dăruirea de sine a Domniilor Voastre în serviciul ocrotirii sănătății și al umanității. 

Blajini și neînfricați, empatici și determinați, sunteți cei care aveți grijă de sănătatea oamenilor, alinați suferința și durerea pacienților, le oferiți speranța vindecării, contribuiți la perpetuarea vieții pe pământ și, cel mai important, le salvați viețile. Sunteți cei care tratați oamenii cu multă răbdare, atenție și empatie, încălziți suflete cu zâmbete și cuvinte încurajatoare, emanați lumină și încredere în ziua de mâine. Pentru toate aceste virtuți și calități omenești Vă mulțumim, inclusiv pentru faptul că ați ales cele mai nobile profesii, la baza cărora stau sacrificiul și devotamentul. Grație Dumneavoastră, pacienții se pot bucura de viață și de cei dragi alături. 

Vă doresc multă sănătate, pace și liniște sufletească, fericire și armonie în familie, împliniri personale, recunoștință și motivație pentru a înregistra noi performanțe în activitate! Să vă continuați misiunea asumată cu aceeași pasiune și perseverență pentru a excela profesional continuu, și să vă bucurați de aprecierea și respectul pacienților, dar și al societății, în general.

La mulți ani prosperi!

 

          Cu aleasă considerație,                                                                                                                                      Emil Ceban,

rector al USMF „Nicolae Testemițanu”,

profesor universitar, dr. hab. șt. med.

 

 

 

Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului
usmf
felicitare
Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului
medici
farmacişti

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii