„Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu” 2022!

Lansarea Campaniei „Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu” 2022!

Publicat: 14.02.2022

Eu sunt promotorul USMFTe consideri o persoană puternică, ești un lider care poate veni cu un mesaj de motivare pentru alți tineri? Ești convins că ai făcut alegerea corectă în viață și că te afli la locul potrivit?

Consideri că experiența ta de studii la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova este una frumoasă și plină de culoare? Povestește istoria ta de succes și argumentează de ce tinerii - absolvenți de liceu și colegiu - ar trebui să aleagă USMF „Nicolae Testemițanu”?

Departamentul Comunicare și Relații Publice în parteneriat cu facultățile Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova și Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină te îndeamnă să fii protagonistul campaniei Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu”, ediția 2022. Acțiunea va fi derulată în perioada februarie-august 2022.

Încurajăm toți doritorii - studenții, medicii-rezidenți și cadrele didactice - să realizeze materiale video sau să scrie mesaje pentru promovarea specialităților/programelor de studii și a Almei Mater, în general!

 

Pentru orientare îți propunem câteva repere: 

- De ce ai optat pentru USMF „Nicolae Testemițanu”?

- De ce ai ales programul Medicină/Stomatologie/Farmacie/Sănătate publică/Asistență medicală generală/Optometrie/Tehnologie radiologică? Ce semnifică pentru tine această specialitate?

-  Care sunt atuurile (farmecul) vieții de student la USMF „Nicolae Testemițanu”?

- Descrie o istorioară memorabilă/o întâmplare hazlie legată de studii sau de activitatea extracurriculară;

- Scrie despre oportunitățile pe care le ai/de care beneficiază studenții de la Medicină;

- Relatează despre programele de mobilitate la care ai participat datorită parteneriatelor între USMF Nicolae Testemițanu și alte instituții de profil;

- Povestește despre un asistent medical/medic/profesor/mentor, care ți-a servit drept model în viață sau în alegerea specialității; 

- Încurajează tinerii să-și continue studiile la USMF „Nicolae Testemițanu”;

- Vino cu idei și opinii personale ce vor aduce plusvaloare Universității sau programului de studii.

 

Important/Notă: Mesajele video trebuie să se încadreze în maximum două minute, iar textele scrise să conțină până la 2000 de caractere, fiind însoțite de cel puțin o fotografie reprezentativă. 

Expediază materialele pe adresa relatiipublice@usmf.md, în perioada februarie- august curent.  Indică  prenumele și numele, anul și programul de studii, precum și numărul de telefon (în caz dacă va fi nevoie de anumite precizări). Ulterior acestea vor fi postate pe paginile de Facebook și Instagram ale Universității, iar secvențele video – și pe canalul instituțional de YouTube.

De asemenea, încurajăm medicii-rezidenți, studenții-doctoranzi, medicii practicieni și farmaciștii – absolvenți ai USMF „Nicolae Testemițanu” (în orice colț al lumii v-ați afla) - să vă alăturați campaniei Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu”. Salutăm orice inițiativă! Țara are nevoie de tineri specialiști în Medicină și Farmacie!

Succes! Așteptăm creațiile voastre ce vor motiva și vor inspira alți tineri să-și realizeze visul sau să vă ia exemplul!

 

 „Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu” 2022!
usmf
Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu”
promotorul USMF
campanie
departamentul comunicare şi relaţii publice
asrm

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii