Baner rezultate

Rezultatele finale ale concursului de admitere 2019

Publicat: 29.07.2019

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova a anunțat rezultatele finale ale concursului de admitere la studii superioare de licență și integrate, pentru anul universitar 2019-2020.

Mai multe informații, inclusiv ordinele de înmatriculare, puteți vedea accesând linkul: https://admitere.usmf.md/ro/admission/studenti-autohtoni/studii-superioare-integrate-ciclul-i-si-ciclul-ii/rezultatele-admiterii

Astfel, la etapa finală de concurs, atât pentru locurile cu finanțare bugetară, cât şi pentru cele în bază de contract, au participat doar candidații care au depus actele în original până la data de 25 august curent. În total, au promovat concursul 724 de persoane, dintre care 477 au optat pentru specialitatea Medicină, 110 – pentru Stomatologie,  92 – pentru Farmacie, 13 – pentru Medicină preventivă, 20 – pentru Optometrie, iar 12 tineri au ales Asistența medicală generală.

Candidaţii admişi la studii în bază de contract vor fi înmatriculaţi doar după semnarea contractelor şi achitarea taxei de studii, în perioada 29 iulie09 august 2019, la Centrul tehnic al Comisiei de admitere (bir. 113). Taxele de studii vor fi achitate integral (100%).

Menționăm că, în perioada 29 iulie-2 august 2019, va avea loc sesiunea suplimentară de admitere pentru anul universitar 2019-2020, la locurile rămase neacoperite la specialitățile Farmacie și Asistență medicală generală, în bază de contract. Rezultatele finale ale concursului (turul 2) vor fi făcute publice la 5 august curent. 

Membrii Comisiei de admitere activează în Blocul didactic central (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165), de luni până vineri, între orele 9:00 şi 16:30, pauză – 12:00-13:00. 

Aducem sincere felicitări tuturor celor care au promovat concursul final de admitere. Bine aţi venit în familia USMF „Nicolae Testemițanu”!

Mult curaj și succes le dorim tinerilor care vor participa la sesiunea suplimentară a concursului de admitere.

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”
admitere
usmf
rezultate finale
farmacie
medicina
Stomatologie
optometrie
Asistența medicală generală
medicină preventivă

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii