Ceremonie

Transmisiune Live: Ceremonia de depunere a Jurământului Medicului și Farmacistului, Promoția 2022

Publicat: 15.06.2022

CeremonieTransmisiune în direct de la Ceremonia de depunere a Jurământului Medicului și Farmacistului, Promoția 2022, organizată de Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova.

Evenimentul va avea loc în data de 16 iunie, cu începere de la ora 10:00, pe Stadionul „Zimbru” din Chișinău (str. Dacia, 45).

În acest an vor depune Jurământul 1068 de absolvenți: 618 – autohtoni și 450 – străini din 20 de țări. Dintre aceștia, 783 au finalizat programul de studii Medicină, 172 – Stomatologie, 65 – Farmacie, 20 – Medicină preventivă și 17 –  Optometrie. De asemenea, în acest an Universitatea lansează prima promoție de absolvenți licențiați în Asistență medicală generală, în număr de 11.

Invitații de onoare ai evenimentului sunt președinta Republicii Moldova Maia Sandu, ministra sănătății Ala Nemerenco și ministrul educației și cercetării Anatolie Topală. La manifestare vor participa reprezentanții administrației Universității, prodecani, șefi de catedre, profesori, studenți și părinți. 

Ceremonia se va desfășura în limbile română și engleză.

 

Ceremonie
usmf
universitate
Ceremonia de depunere a Jurământului de medic și farmacist

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii