USMF „Nicolae Testemițanu” - reprezentantă la o conferință internațională în domeniul hematologiei

Publicat: 27.03.2023

 

hematologieMedici rezidenți și studenți-doctoranzi de la Disciplina de hematologie, Departamentul Medicină Internă a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova, medici hematologi de la Institutul Oncologic și membri ai Societății Hematologilor și Transfuziologilor din Republica Moldova au participat la lucrările conferinței „Tutorial de Hematologie Balcanică EHA-SRH-SHRTM”. Manifestarea științifică s-a desfășurat la București, România, în zilele de 17 și 18 martie. 

Evenimentul științific a reunit mai mulți experți de talie mondială, care au pus în discuție subiecte precum: strategii de ultimă oră în diagnosticul și tratamentul leucemiilor acute primar diagnosticate și a celor cu recădere/refractaritate. 

Reprezentanții Disciplinei de hematologie au participat activ prin moderarea sesiunilor științifice, iar studentul-doctorand Ivan Negară a prezentat un raport ce a fost înalt apreciat de participanții conferinței.

Evenimentul științific a oferit spațiul necesar pentru crearea noilor relații de colaborare cu membrii altor societăți de hematologie și ai universităților de medicină din țările balcanice, precum și fortificarea parteneriatelor existente. 

Evenimentul a fost organizat de Societatea Română de Hematologie în parteneriat cu Societatea Europeană de Hematologie și Societatea Hematologilor și Transfuziologilor din Republica Moldova.

hematologie
hematologie
hematologie
hematologie
hematologie
hematologie
hematologie
hematologie
hematologie
hematologie
hematologie
hematologie
usmf
Disciplina de hematologie
hematologie
hematologi
Societatea Română de Hematologie
Societatea Europeană de Hematologie
Societatea Hematologilor și Transfuziologilor din Republica Moldova

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii