Nutriție umană

Nutriție umană - un nou program de master

Publicat: 07.04.2022

 

Nutriție umanăUniversitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova lansează în anul universitar 2022-2023 un nou program de master - Nutriție umană, cu durata de 2 ani.

Misiunea programului este de a oferi servicii educaționale, de cercetare și de instruire a specialiștilor calificați, care să presteze servicii autorizate de nutriție, să realizeze cercetări științifice și să se formeze profesional pe parcursul întregii vieți.

La programul Nutriție umană vor putea aplica absolvenții USMF „Nicolae Testemițanu”, dar și ai instituțiilor cu specializare în tehnologia alimentară, siguranța alimentelor, sport și kinetoterapie, biologie și chimie, după obținerea diplomei de licență.

Programul de studii de master Nutriție umană vine în concordanță cu cerințele pieței forței de muncă și are drept scop formarea specialiștilor cu un nivel înalt de competențe teoretice și practice în domeniu, precum și cu abilități excelente necesare în era digitalizării.

Absolvenții programului de master Nutriție umană vor obține competențe în:

După absolvirea programului, specialiștii vor putea să activeze în: instituțiile medico-sanitare publice și private care prestează servicii de nutriție sportivă, nutriție comunitară și promovarea sănătății, educație în nutriție, analiza și controlul calității    alimentelor;  în industria alimentară; în domeniul de cercetare în nutriție; în structuri administrative și organizații de sănătate publică; în centre de fitness și cabinete nutriționale.

Planul de învățământ la programul de studii de master Nutriție umană este corelat cu practici de formare a specialiștilor în domeniu la nivel național și european.

Nutriție umană
Nutriție umană
Nutriție umană
Nutriție umană
Nutriție umană
Nutriție umană
Nutriție umană
Nutriție umană
usmf
Nutriție umană
program
program de master
Nutriție
program de studii

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii